BATTLE BETWEEN THE DEAD!

Okej, nu är det så att jag blev lite besatt av zombie-prinsessor efter det där inlägget... embarrased smiley...

Så nu har jag letat upp en väldig massa prinsessor och har bestämt mig för att ha en showdown!
Lämna en liten kommentar med numret på den ni gillar bäst vetja! OBS! Alla zombie-prinsessor är hämtade från Google, bara så ni vet! ;)

Här är dem:

Nr 1:
:D    Nr 2::D 
Nr 3::D Nr 4::D:D:D
Nr 5::D

(Min personliga favorit är nr. 1) :D

RÖSTA PÅ NU!!! :D

DAGENS BILD!!!

WOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!KOLLA IN!!!! I förra inlägget skrev jag ju om en zombie-prinsessa med en yxa i ryggen! Gissa vad jag hittade på Google! Detta måste bara bli dagens bild! Jag säger bara
W-O-W!

Hittas på Google bilsök via

Betyg 1-10: 7 tror jag...
För att: Sminkningen kunde varit bättre, och kläderna skulle nog inte varit så hela och rena... Men i stort sett är idén jättehäftig!!! + i kanten för minen hon gör :).

Hallå... Vänta lite nu... Är inte det en riktig prinsessa med ett inklippt zombie-huvud? Gaaah, TABBE! Ska försöka leta upp en riktig zombie-prinsessa! Jag lovar!


Halloween...

Känner att jag håller på att bli bättre nu ;) från förkylningen alltså... ÄNTLIGEN!!!!!!!

Jahapp, vad ska jag göra nu då? Joooo, kanske se Fame nån gång...

Har faktiskt lite planer för halloween.
Om allt går som det ska så Fatima (kompisen) och jag ha ''spöktimme'' på syrrans vind med typ seans och sånt, och se på film på en lånad projektor och tillhörande duk.
Nåt tips på en bra film vi kan se? Gärna lite läskigt då det faktiskt är halloween-helg. Men inte någon b-film som halloween 3 eller 5 eller hur många det nu kan finnas.
Kanske Sweeney Todd eller Sleepy Hollow... Gillar Johnny Depp som ni kanske fattar ;)

Och gissa vad! Eftersom jag älskar att baka så blir det nog att jag gör muffins och chokladbollar och kladdkaka och annat gott till halloween...Gillar att Dekorera mina kladdkakor...På ett annorlunda sätt ;)
Jag klipper ut en pappersmall av till exempel ett spöke (halloween-tema då) som jag lägger på kladdkakan. Sedan på med florsockret! Vips så har man en spök-kaka!

Muffinsen och bollarna och allt det andra små-gott som kommer i formar ska jag nog ge bort till alla dessa ungar som knackar på och säger Bus Eller Godis... MEN DÅ SKA DE BANNE MIG HA KLÄTT UT SIG!!!
Det FINNS INGET tråkigare än (detta har faktiskt hänt) två småkillar som står där med skitstora varuhuskassar och ber om godis när det enda de har på sig är varsin clown-näsa!

Och SNÄLLA! Om du hade tänkt gå Bus Eller Godis hos mig, så klä ut dig till något SKRÄMMANDE!!! Tycker inte om den amerikanska traditionen att man klä ut sig till vad som helst. Vill inte ha några prinsessor utanför min dörr på årets mest skrämmande kväll! såvida de inte är döda zombie-prinsessor som kommer med en yxa i ryggen. Okej det var nog aningen knäppt men skulle du komma förbi mitt hus utklädd sådär så skulle det innebära en ganska stor bonus ;)


HAPPY HALLOWEEN ALLA PEOPLES!!!!!!!!

Förresten:
VAD SKA DU KLÄ UT DIG TILL? :D
Lämna gärna en liten kommentar ;)

Från Flickan Med De Många Namnen! <3
  

:D


DAGENS BILD!

In honor of the svininfluensa people som har det mycket sämre än mig och min sketna förkylning just nu... <3//Flickan Med De Många Namnen!

Suck...Inte nu igen...

Jahapp...Så var man förkyld igen. Jag orkar snart inte med mitt dåliga immunförsvar längre!!! Jag försöker ju bättra på det genom att gå ut och få frisk luft och allt annat sånt som alla vuxna säger att man ska göra... Men fungerar det? NEJDÅ!!!

Och till råga på allt så är det på min välförtjänade LOVVECKA som jag blir sjuk och måste stanna inne! Jag tänkte ju gå på bio, åka in till stan, träffa kompisar, och annat roligt som man äntligen har tid till på lovet!!!

Jaja, jag får väl se till att bli frisk innan lovet är helt slut... Snyft...

Ha det så bra och bli INTE sjuka på era lov nu!

<3 // Flickan Med De Många Namnen!

P.S. NEJ. Det ÄR INTE svininfluensan jag har, för då skulle symptomen se annorlunda ut... ;)

<3 ett svin.

Ny design!

GUD VAD JAG BLEV TRÖTT PÅ STANDARDMALLARNA TILL DESSA BLOGGAR!!!!!!! Hittade en jättegullig tjej som tipsade om sidor där man får designer gratis! Kommer inte ihåg hemsidan just nu men återkommer om det...

Till henne vill jag bara säga: <3 <3 <3 <3 <3!!!

Man blir så mycket gladare av att ha en snygg design!

Citat från hon som tipsade om hemsidorna: Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain.

Och hon har SÅ rätt!!!!!!!!!

<3<3<3 från Flickan Med De Många Namnen!!!

Dagens Bild!

Dagens bild tillägnas alla dem som glömde ställa om klockan idag! ;) Såna som jag alltså ;)

Kram på er! Från Flickan Med De Många Namnen!

Gjorde den som dagens bild för att jag glömde ställa om klockan idag! en timme bakåt ska den!!!

STÄLL OM KLOCKAN!!!!!

Åh, förresten! DET ÄR DAGS ATT VRIDA TILLBAKA KLOCKAN EN TIMME NU!!!! GLÖM INTE DET! :D Det gjorde jag... Haha x)

Idag innan jag hunnit masa mig upp ur sängen kollade jag på min mobil, och såg att jag fåt sms. Läste det och svarade. Sedan kom jag på att jag behövde ett nytt kontantkort till mobilen (fortfarande liggandes i min härliga varma säng-jag, inte mobilen), så jag skickade ett sms till min mamma (som åkt till stan innan jag vaknade).
Då hörde jag hennes telefon plinga ute i köket. Jag gick ut och kollade och där satt hon! Hon skulle inte åka förrens om en halvtimme! All denna missförståelse för att jag HELT glömt att man skulle ställa om klockan! Nu går den i alla fall rätt ;). KRAM KRAM!!!


BRA BLOGGAR!

Hallo därute!
Jag har varit inne på blogg.se och sökt runt ordentligt efter bra och intressanta bloggar! Hela dagen tog det mig! Jag gjorde så att jag klickade på lite olika kategorier, och sedan på dem inläggen jag tyckte såg intressantast ut. Därefter läste jag igenom bloggen och kollade om den var värdig att hamna på min lista ;)
Här är vad jag kom fram till, mycket besöksvärda bloggar (utan inbördes ordning)!


www.anton-g.blogspot.com (bloggar om sitt liv som Anton Gold!)
Kul Fakta: Anton Gold är hans smeknamn!Okej kanske inte jättekul fakta men men...


www.sabi.blogg.se/sabahudinsabani (bloggar om sitt liv som skådespelare!)
Kul Fakta: Vinnare av en guldtacka! Läs bloggen för mer info.


www.stylissimo.blogg.se  (fotoblogg med grym design!)
Kul Fakta: Awesome fotograf!


http://photobyfreddy.blogg.se/ (grym fotoblogg!denna tjejen kan verkligen photoshop!)
Kul fakta: VÄLDIGT bra (okej det var en stooooor underdrift) på photoshop!


http://fokis.se/ (grymt snygg bloggdesign!)
Kul fakta: Vinnare av årets blogawards! Ser för övrigt ut som en manga-figur (det var en komplimang!!!)...


http://findmytwin.blogg.se/ (lika barn leka bäst som sagt!)
Kul Fakta: Tävling på gång! Läs mer på bloggen!


http://unreal.blogg.se/ (snyggt utformad blogg)
Kul Fakta: Jätteduktig fotograf!


www.enibas.blogg.se (snygg rolig blogg med fin design)
Kul Fakta: Det som fick mig att klicka var bloggens namn- ''You had me at hello''.
Sista bloggen jag besöker idag! Men fler tips kommer en annan dag!

För övrigt är jag sååå ledsen att jag inte tog erbjudandet om att gå på MJ-this is it världspremiären och gå på röda mattan och mingla med fans för 140:-... Nu kommer det inte finnas några platser kvar!!!! ;(
Jaja, jag får väl gå på Fame istället och mingla med kompisar på en sliten grå matta. Har hört mycket blandade åsikter om filmen. Vad tycker du? Har du sett Fame?


Anyways, måste runda av detta inlägg nu annars blir det allt för långt!
Tills vi hörs igen!
//Flickan Med De Många Namnen! <3 <3 <3

P.S. Vill du att jag ska läsa din blogg? SÄG DET DÅ! Jag kommer direkt!!! <3 <3 <3

MIN HAND!

KOLLA MIN GRYMT SNYGGA BILD!!!!!!!! (C) (C) (C) :D :D :D <3 <3 <3 //Flickan Med De Många Namnen!

<3 <3 <3

<3 <3 <3 Äntligen lyckas jag lägga upp bilden! Har jobbat ett tag med att få den i rätt format (långsam som jag är). I alla fall, ursäkta om den är lite suddig, det är datans fel (den är gjort i Paint såå....)...

<3 KRAM!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3//Flickan Med De Många Namnen!

Test ;) Haha allting stämmer ju!!!

1. Du kan läsa meddelanden från personen om och om igen.
2. Bara av att höra hans/hennes namn ler du.
3. Du saknar personen varje stund ni inte är tillsammans.
4. Du lyssnar på låtar som påminner om personen (ALLTID).
5. Du älskar att se personen le.
6. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne.
7. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.

Om du inte kopierar och lägger in inom 15 min kmr du få otur i kärlek i 20 år.

<3 <3 <3 Haha kom igen nu, nu får du lista ut vem det är jag alltid tänker på!!! Samma person som från förra inlägget ;)... (Återigen förlåt för styckeindelningen men min dator håller på att gå bazookas (mitt ord för teknik-cp).Vi får hoppas på bättre tider tills nästa inlägg). LOVE//Flickan Med De Många Namnen!

GAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MEN SHIT OM NI URSÄKTAR MITT SPRÅK!!!!!!!!!JAG HÅLLER PÅ ATT GÅ UNDER HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUCK... Som min senaste facebook-uppdatering sade så är jag fullständigt och totalt lost. Jag är inte en sån som blir kär i första bästa men denna gången alltså WOW. Låtcitat: "Love hit me- just like a ton of bricks!" Och jag fattar inte vad jag kan göra för att få slut på lidandet! En person jag inte sett på ganska länge, och till och med när jag såg honom för flera år sen var jag lost i hans ögon (snacka löjligt det lät). Fattar bara inte att det händer igen och med samma person till och med!!!!!!!!! Jag kan ABSOLUT inte berätta för honom, nej jag ska nog bara vänta och låta honom fundera ut själv varför jag inte kan ta ögonen ifrån honom... Jag är verkligen FAST!!!!!!!!!! Jag kommer DÖ om han inte fattar nåt snart!!!!!!!!!!!!

Suck...Lite medkänsla tack! En snäll kommentar skulle inte sitta hlt fel... Men det är väl för mycket att begära med tanke på att typ ingen har ens läst mitt första blogginlägg än... ;) ska samla läsare på alla sidor jag är medlem i nu!!!!!!!!!! Inte så många faktiskt... Mest facebook... Jaja, det får väl gå!

Tills vi hörs igen!

100000000000 kramar från Flickan Med De Många Namnen!

P.S. Detta meddelandet är min statusuppdatering på facebook just nu (låttexten är från en musikal jag ÄLSKAR):
------
"I should tell you, I should tell you... I should tell you, I should tell you... I shoul tell you-I love you..." Haha du har ingen aning om detta men det skiter jag i! Förhoppningsvis kommer du väl på att det är du så småningom... Du skulle kunna få en ledtråd men jag kommer inte på nån som inte avslöjar allt!!! ♥ ♥ ♥
-----

<3 <3 <3 P.P.S. Kommer du på vem du är, posta gärna en kommentar här och ge mig en ledtråd om att du vet ;)

ÄNTLIGEN!!!!!! <3 <3 <3

ÄNTLIGEN fick jag startat en blogg som jag tänkt göra sååååååååå länge!!! Men vem är jag?
Jo jag är Flickan Med De Många Namnen! Mitt namn är Mirjam, men smeknamn har jag i överflöd! Allt från Mia till Smirre Räv osv osv osv osv osv!


Jag är 15 år och drömmer om mycket! Just nu är det skådespelandet som tar störst plats i mitt liv! Har just gått med i en produktion av en mycket känd musikal, som jag ännu inte får nämna namnet på ;). Så fort vi går ut med det i media så kommer ni få veta, det lovar jag er!!!
I alla fall, gruppen leds av en görgo kille på 14 år (!), och består av ett gäng störtsköna människor, däribland mig själv och en av mina bästisar. Har träffat många underbara människor i samband med musikalen!!!


Wow, jag kan bara inte sluta sjunga låtarna från musikalen!!!DET SNURRAR I HUVUDET!!! XD


Jaha ja, det var lite om mig, nu får ni ha det så bra tills nästa gång jag skriver (om det nu kommer nån stackare som faktiskt vill läsa denna flumm-bloggen), själv ska jag göra 1000 läxor som jag inte orkar med! :D


KRAM OCH HA DET UNDERBARAST!!! <3 <3 <3


P.S. KOLLA IN DENNA BLOGGEN!!!!!:  www.sabi.blogg.se ...du kommer inte ångra dig!!! Nästan lika flömmig människa som jag! x) <3 <3 <3


WOHOOOOOOO!!!!!!!!!!!

ÄNTLIGEN fick jag startat en blogg som jag tänkt göra sååååååååå länge!!! Men vem är jag? Jo jag är Flickan Med De Många Namnen! Mitt namn är Mirjam, men smeknamn har jag i överflöd! Allt från Mia till Smirre Räv osv osv osv osv osv! Jag är 15 år och drömmer om mycket! Just nu är det skådespelandet som tar störst plats i mitt liv! Har just gått med i en produktion av en mycket känd musikal, som jag ännu inte får nämna namnet på ;). Så fort vi går ut med det i media så kommer ni få veta, det lovar jag er!!! I alla fall, gruppen leds av en görgo kille på 14 år (!), och består av ett gäng störtsköna människor, däribland mig själv och en av mina bästisar. Har träffat många underbara människor i samband med musikalen!!! Wow, jag kan bara inte sluta sjunga låtarna från musikalen!!!DET SNURRAR I HUVUDET!!! XD Jaha ja, det var lite om mig, nu får ni ha det så bra tills nästa gång jag skriver (om det nu kommer nån stackare som faktiskt vill läsa denna flumm-bloggen), själv ska jag göra 1000 läxor som jag inte orkar med! :D KRAM OCH HA DET UNDERBARAST!!! <3 <3 <3 P.S. KOLLA IN DENNA BLOGGEN!!!!!: www.sabi.blogg.se ...du kommer inte ångra dig!!! Nästan lika flömmig människa som jag! x) P.P.S. Ni får ursäkta ifall det blir nåt fel med detta inlägget då det är mitt första och jag inte riktigt har fått klämm på hur man gör för att dela in texten i kolummer (eller hur det nu stavas ^.^). :D

Välkommen till min nya blogg!


Follow Today_For_You on Twitter
RSS 2.0