Höstdesign!

Skriver detta så snabbt att fingrarna glöder för snart måste jag härifrån och äta, så SNÄLLA tipsa mig om du vet någon som gör gratisdesigner, eller om du sett en snygg höstdesign någonstans, det BEHÖVS!!!!!!!!!!!
Tack på förhand! Tyvärr blir det ingen bild till detta inlägger då jag stressar mig fördärvad bara för att hinna klart med meningen ;) I'll make up for it some other time! PROMISE!!!!


10000000 kramar
<3//Flickan Med De Många Namnen!<3 ett svin.

Underskattad låt!

Har kommit på en sak... Ni vet Tommy Nilssons låt "Öppna din dörr"? Jag tycker det är en fruktansvärt underskattad låt. Lyssna på den! Den är ju jättebra!

Tipstime!!!!!!!!! Nån som har sett Riverside? En serie som går i SVT24 och SVTworld. På söndagar har jag för mig. Idiot-SVTplay vill ju inte fungera för mig så jag har ännu inte fått chansen att se ett avsnitt och jag vet inte hur många jag missat men jag har på känn att den är JÄTTEBRA! Ser du Anton, jag gör reklam för dig! x) Typ... Haha, ifall du läser detta, så ha de gött!(För er som inte fattar ett skit så är Anton Gold-bloggaren- en av skådespelarna som är med i Riverside :P).

För er som vill kolla in Antons blogg: www.anton-g.blogspot.com

Vad var det nu jag skulle säga....Jo just det! Kommer ni ihåg inlägget GAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!!!!!!!!! som jag skrev 19e i 10e? Jo, jag skulle bara säga att han inte verkar ha fattat än...Till min stora besvikelse fick jag reda på att han har flickvän. DÖDEN! Men nejdå, han fattar nog snart... Förhoppningsvis läser han bloggen och har en liten aning åtmistone.
Har detta hänt er? Det är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jobbigt!!!!!!!!!!
KAN DU INTE BARA FATTA VEM DU ÄR OCH SKRIVA DET HÄR SÅ VI FÅR DET ÖVERSTÖKAT!!!!!!!!! Kom igeeeeeeeeen!!!!!!! Jag menar hur svårt kan det vara egentligen?! Skulle skrivit en massa fiffiga ledtrådar här men kan inte komma på en enda som inte direkt avslöjar vem det är... ;)

Vet ni några roliga blogg-tävlingar man kan vara med i? Berätta då! Jag har ändå inget annat för mig. Föutom typ 1000 läxor men men...

Såg att bildlänken till den där twilight-bilden inte funkade...Jaja jag får väl leta mig tillbaka till hemsidan och hitta bilden igen och försöka på det vanliga sättet ;)...

Ha det så JÄTTEBRA med er nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ledsen att det inte blev så mycket roligt denna gången men nästa gång (när jag har mer tid att skriva) kommer det låttips, möjligen frågesport, lite annat roligt och kuliga bilder jag tagit ;) Förhoppningsvis blir inte min data helt spastisk igen, så ska jag väl kunna fixa en snygg höstdesign till bloggen... ;) Om jag bara visste hur man gjorde en egen... Nån som vet och vill berätta? PLEASE?! :D
(\_/)
(O.O)
(U U)*
lllllllllllllllllll Bunnys blir det fler av, ska ni nog se ;) så kreativ som jag är...


<3<3<3<3<3<3<3<3<3//Flickan Med De Många Namnen! :D KRAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!


Ojojoj här glömmer vi nästan dagens bild! Här är den iallafall! Snyggt va? 100% (C) ;)...Men det visste ni redan eller hur? :) Blev faktiskt väldigt nöjd med den även om den är ganska enkel..... Vad tycker NI? :D
schnygg va? vad mycket man kan göra med photoshop! (ja nu var det ju photoplus jag använde men ändå ;) )....

Lite bra citat och en låt som passar mig.

Okej, jag vet att jag inte är ett av de mest hängivna twilight-fansen (älskar faktiskt inte filmen så jättemkt, SLÅ MIG INTE!!!!), men jag hittade en sida med lite bra citat. Nu ska vi se om denna länken funkar här:

<a href="http://twilight-fans.com" target="_blank"><img src="http://twilight-fans.com/twilight-quote-banners/16.png" border="0"></a>

Hoppas!!! *håller tummarna*...

länken då? jo, www.twilight-fans.com 

Hittade en låt på mobilen oxå som passar mig PERFEKT! Litet stycke ur en melodifestival-låt:

But the rushing of my blood
Is like rivers running wild
And I got no control and I know
 
You’re my world!
You’re the moon and stars above
You’re the reason I know love, love, love
My only cause for being
You’re my world!
You’re the owner of my heart
Always close though we’re apart, you know
You’re my heart, my soul, my reason
You’re my world
 
With hands so soft and gentle
You've touched the very core of me
But the rushing of my blood
Is like rivers running wild
And I got no control and I know
 
You’re my world!
You’re the moon and stars above
You’re the reason I know love, love, love
My only cause for being
You’re my world!
You’re the owner of my heart
Always close though we’re apart, you know
You’re my heart, my soul, my reason
 
Yeah, yeah, yeah
Yeah, yeah, yeah
Baby, baby, I’m on fire
Cause you make me come alive
 
You’re my world
You’re the reason my love has a name
You’re the reason I know love, love, love
My only cause for being
You’re my world
You’re the owner of my heart
Always close though we’re apart, you know
You’re my heart, my soul, my reason
You’re my world
(You’re the moon and stars above)
You’re my world
(You’re the reason I know love, love, love)
You’re my world
My only cause for being
My heart, my soul, my reason
You’re my world

Okej, jag vet att det var nästan hela låten, men det var hela den delen som passade mig ;)

Bra citat (av mig :P):
Det är svårt att se en själv när ögonen man ska se med sitter så nära.

Kram på er alla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3//Flickan Med De Många Namnen!

Halloween!!!

GUD VAD KUL JAG HADE IGÅR!!!!

Det var spöknatta på Mötesplats Ungdom i Ale Gymnasium, och såhär såg schemat ut:

Hela Kvällen: Sminkning (jag blev en döende människa), tipspromenad (jag o kompisarna glömde fylla i namn:P).

18.00: Filmvisning i teatern (Corpse Bride, såg en liten bit av den), eller spökboll i gympasalen (tycker de kunde spelat i mörkret, men det var kul ändå...träffade gamla kompisar där)...

19.30: Spökvandring i katakomberna! (se nedan för mer information).

20.30: Showgänget uppträder på lilla scenen (GUD VAD DUKTIGA DE VAAAAAAR!!!!!!!!!!Sminkat halva ansiktet vitt, andra halvan svart, hade trasiga kläder på sig. Det var typ 5 eller 6 personer som dansade, folk jag känner...), och prisutdelning för snyggast kostym (en liten kille med bara svart munkjacka och svarta mjukisbyxor vann...grattis Veronica med snyggast kostym!)!

21.00:GÅ HEM MED ER, NU ORKAR VI INTE MED ER LÄNGRE!!!!!(fast det stod inte ordagrant så på scemat....)


Men hjälp vad kul (INTE läskig) spökvandringen var!!!!!!

Vi fick vänta ett bra tag innan vi fick gå in, de sade att de hade tekniska problem (vi gissade på att ett av skeletten hade gått bazookas och börjat dansa runt i korridorerna och förökt strypa folk)....

Vi fick gå in fem och fem. Jag gick med min kompis Michelle, en som heter Ida, Amanda och Elena (de senare två dansade med resten av showgänget).

Men när vi väl kom in! Vi gick nerför spiraltrappan och genom en dörr som smällde väldigt hårt bakom oss! Då skrek jag ju självklart "KOM IN ELLER STÅ KVAR! MIG KVITTAR DET!"
In i en helsvart korridor dekorerad med såna där självlysande stjärnor. Plötsligt tog alla stjärnor slut och det var kolsvart, förutom ett litet litet ljus från en dörr lång bort i fjärran... Jag hatar verkligen att inte se golvet när jag går på det...
Iallafall, vi gick genom dörren till ett lite ljusare rum med en trappa i det. Då hoppade en kille med en zombie-mask fram och skrek åt oss. Självklart jagade jag honom nerför korridoren och skrek tillbaka. Jag skrämde skiten ur honom!
När jag skrämt honom klart frågade jag vart vi skulle härnäst.
Uppför trappan var det visst. Där stod det någon bakom en pelare och blinkade åt oss med en grön laser. Vi fick ducka för att inte slå huvudena i ballongerna och spindelväven. Så klart gick jag ju runt pelaren och hälsade på den trevliga människan med det blinkande ljuset.
Nerför en trappa ut på ett golv täckt med spindelväv. Ut hoppade en annan kille och skrek åt oss. Behöver jag säga vad som hände med honom? ;)
Sedan var det slut och en djävulstjej med blinkande horn öppnade så snällt dörren för oss så att vi kunde gå tillbaka ut igen.

Hela tiden hörde man hur de andra grupperna skrek bakom oss! Haha de var livrädda! Det var mer roligt än läskigt tycker jag... Ända gången jag skrek var när jag sprang efter den stackars zombie-killen som nog aldrig blir sig själv igen... ;)

Vad gjorde ni på halloween då? Lämna gärna en liten kommentar ;)...

PUSS PÅ ER!!!!!

<3
<3 <3 från Flickan Med De Många Namnen!

P.S.Jag fick mig en liten fanklubb när jag flummade loss i kön till spökvandringen igår...De gillade visst knäppa människor ;)...

Dying-person-makeup!Sorry att jag inte hann vända på den ;)
DETTA ÄR DAGENS BILD!!!!!!!!!!!!!!!

JAG IGÅR!!!!!!!!!

ME!!!!!! JAG IGÅR!!!! Schnygg eller hur??? :D

Follow Today_For_You on Twitter
RSS 2.0