Ännu en dålig dag i paradiset...

Tänk hur något så litet kan få någon att känna sig så osynlig och ledsen. Något som inte borde betyda någonting egentligen. Något sådant som hände mig idag.Vi hade bild. Som varje fredag. Vi gjorde vår förvånansvärt tråkiga uppgift, och jag (som var mest noggrann) blev klar sist. Dels var det också för att alla på min idiotiskt tävlingsinriktade skola trängde sig så mycket så att jag nästan tror ibland att det ska sluta med att någon blir nedtrampad!Iallafall, jag städade undan efter mig när lektionen slutat och torkade bordet jag suttit vid. Eftersom jag var sist med uppgiften var jag också sist med detta. När jag nästan var klar såg jag hur de sista personerna gick ut genom dörren och var på väg mot bamba.Jag undrade om de hade sett att jag blev kvar ensam över huvud taget eller om de bara struntade i mig. Det är en väldigt olustig känsla, när man är osäker på om man är antingen osynlig eller obetydlig för dem.En av de där som gick sist var en av mina kompisar, en av tjejerna jag brukar vara med på rasterna, som jag brukar prata med. Hon bara gick.Hon är nog en av de mest tävlingsinriktade i vår klass. I alla köer försöker hon tränga sig före, bara för att få gå först. Bara för att inte bli lämnad sist. Äta eller ätas. Det är djungelns lag.Jag tycker det nästan ser lite komiskt ut när hon står där, inte så mycket som en decimeter ifrån personen framför, med halvt nerböjt huvud för att försöka hitta en öppning att tränga sig igenom. Hon trampar lite lätt med fötterna, och skulle personen framför henne skifta sin position en aning så lutar hon sig liksom framåt, som för att försöka sätta hela folkmassan i rörelse. Hela kroppen är spänd. Redo för attack.Jag tycker nästan lite illa om henne för det. Det får mig att undra om hon verkligen bryr sig ifall hon skulle trampa någon på tårna, så länge hon kommer dit hon ska. Jag blir också förvirrad. Att en tjej som inte syns så mycket, men som ändå är jättetrevlig att prata med, beter sig på det sättet!Själv ser jag mig alltid för när jag går. Och jag skulle aldrig drömma om att lämna någon ensam i ett klassrum med bildläraren som försöker prata lite med en för att lätta på pinsamheten. Aldrig.Det tog hårt kan jag säga. Att veta att jag är osynlig för dem.Den enda personen som jag vet aldrig skulle göra så mot mig (nu låter det mer seriöst än det kanske var, men tänk själv hur du skulle känt dig!) har musik. Alltså är hon inte med på bildlektionerna.Om hon läser detta vill jag bara passa på att berätta- du är en av väldigt få människor som man verkligen kan lita på. En som man kan prata om allt med. En som ser de osynliga. Kanske för att du själv var osynlig en gång? Kanske för att du önskat att du var det. Men det är slut med det nu.Hur som helst- tack. Tack för att du finns. Du gör min vardag lite bättre. Ville bara att du skulle veta att du betyder något för någon. Någon som inte glömmer.


Det var allt jag hade att säga för den här gången. Och om ni har såna personer i er omgivning- ta vara på dem.<3 from google eller nåt... :P//Flickan Med De Många Namnen.

ATTAAAAACK!!!!!!!! :D

Hejsan hallå allihopa och förlåt att jag inte bloggat på sistone, det har varit så mycket med skolan...

Nu vill jag iallafall berätta om ett SKITKUL nytt spel jag spelar (nytt för mig alltså, det kanske har funnits i fem år eller så, det vet inte jag något om...)! Det heter ROBOT UNICORN ATTACK! (finns på Facebook)Spelet går ut på att med en enhörning i stridsrustning samla så många poäng som möjligt medan man tar sig fram längs en bana högt uppe i luften. Att sringa/hoppa in i en älva ger poäng, likaså att springa fort in i en stjärna och spränga den! Älvor ger mindre poäng (ca 20), stjärnor ger mer poäng (några hundra).

Hoppar gör man med tangenten "Z" och spränger stjärnor gör man med "X". Man får hoppa i luften max två gånger, men om man trycker "X" efter andra hoppet kan man hoppa ytterligare två gånger. Själv har jag inte testat men jag tror att det går att göra hur många gånger som helst i rad...

Made by me, (C)!!!!!

+

Enkla instruktioner
Lätt att lära sig
Få tangenter att hålla reda på
Kul även om man spelat det ganska länge
Grymt bra grafik!
Ett spel som både mina tjej-och killkompisar spelar (tjejigt spel som involverar strisutrustning/vapen/robotar/destruktion=killspel också. Unisex helt enkelt.)


_

Ibland tar den inte kommandot, men det kan bero på att jag trycker för löst på tangenterna...
Smått beroendeframkallande... Hihihi...


Allmänt betyg:

9 av 10.

Fördelarna tar helt enkelt ut nackdelarna.

Här kommer lite fler bilder och snapshots (för er som inte vet det är snapshot en term som används när man spelar spel. Med snapshot menas en bild som är tagen under spelets gång och visar hur det ser ut när man spelar).
 Enhörningen och en älva.


Robot unicorn attack! Snapshot by me, (C) duh!
En av de sprängbara stjärnorna.

Robot Unicorn Attack 'Chase Your Dreams' Shirt Tröja från deras webshop Adultswimshop.

By the way, mitt high score är 52 964 poäng! Åh, just det, man får tre liv på sig att samla poäng som sedan räknas ihop.

Vad är ditt high score? Lämna gärna en liten kommentar!


//Flickan Med De Många Namnen!!! (a.k.a. RUA-master no. 1!!!)

P.S. Ni hittar spelet antingen på facebook (sök på Robot Unicorn Attack) eller här: Robot Unicorn Attack.

P.P.S. Min mamma sade just att det verkar roligt, jag ska se om jag inte kan få henne att försöka spela också! Wish me luck! Och mamma, om du läser detta har du förmodligen redan spelat, för det betyder att du varit inne på facebook... Heheheeee....

Follow Today_For_You on Twitter
RSS 2.0