The sensation that hit the nation with the voice of an angel's choice!

Wow... Jag säger bara...wow.

För några timmar sedan satt jag och tittade på TV, zappade mellan kanalerna som jag brukade, och kom till CNN (nyhetskanalen). Där sänds regelbundet ett program som heter the Piers Morgan Show (eller Piers Morgan Tonight, vet inte vilket. Men det vore väl lite tråkigt för honom om det förkortades PMS...).Just när jag tittade förbi så stod det en liten flicka och sjöng på scenen, ett gästframträdande. Knappt hann jag SE att hon var så liten som hon var innan hennes röst nådde mina öron.

Det borde vara omöjligt för någon som är elva år att sjunga på det sättet. Hennes stämband borde inte vara utvecklade än. Men är jag tacksam över att dem är det eller är jag?!Hon är alltså inte tjugo eller trettio år gammal, utan elva.

Jag vet inte vad jag säga. Bara lyssna:

http://www.youtube.com/watch?v=BahL-NHoox4 

Tyvärr är "inbäddning inaktiverad på begäran", men klicka på länken! Ni kommer INTE ångra er, det kan jag säga med all säkerhet! Bara lyssna!

Flickan heter Jackie Evancho, hon är elva år gammal (såvitt jag vet), från USA, hon kommer att bli stor i sångvärlden, och låten hon sjunger är Sarah McLachlan's "Angel"...


Ha det BÄST!

<3 from google eller nåt... :P//Flickan Med De Många Namnen!

P.S.
Här är länken till hennes websida: http://www.jackieevancho.com/us/home

Disclaimer: ingen av bilderna är mina, snälla få inte för er att stämma mig... Show a little love!

Follow Today_For_You on Twitter
RSS 2.0