Facebook-hysteri!

Vad är det nu jag hör om att de ska börja ta betalt för att man ska få använda facebook? Har läst någonstans att det ska kosta ca 21 kronor i månaden, vilket ändå är ganska rimligt, men ÄNDÅ!!! Ska det inte finnas någonting som vi kan använda utan att behöva betala för det?!

Snart börjar de väl sätta ut kontrollanter som tar betalt för skogspromenader också, men de kommer inte tjäna några pengar, för alla de som vägrar betala för att använda facebook och använder sajten ändå kommer sitta inne framför datan.

Om du har facebook, vill du vara så jättesnäll att svara på denna frågan? Det tar ju inte så lång tid... Och om du inte har facebook så får du gärna skriva vad du skulle ha gjort om du haft det. Här är den iallafall:

Skulle du betala en liten summa pengar i månaden för att använda sajten, och göra de rika, pengahungriga svinen ännu lite rikare, eller skulle du bojkotta totalt och inte använda sajten?!

Skapad av mig, (C)!!! Hopklippt av bilder från google... ;)
Bild av mig, (C) som vanligt...

P.S. HATAR verkligen bildkvalitén på JPG.-bilder på blogg.se!!! Ser ni hur suddigt det är?!

Jaja, tills vi råkas igen: HA DET BÄST!!!

<3 from google eller nåt... :P//Flickan Med De Många Namnen!

Kommentarer
Postat av: Johan

Nej jag skulle inte betala för att använda facebook. Det kommer inte heller bli så att man ska behöva göra det ... Dom tjänar redan miljoner och det är bara myter.Idioter som gör grupper som heter typ "Vi som inte vill betala för att använda facebook" gör sådana grupper för att få medlemmar till grupperna.

2010-05-08 @ 22:56:58

En liten kommentar kanske? <3:

Ditt fina namn <3:
Kom ihåg mig? <3

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg <3:

Vad du har att säga <3:

Trackback


Follow Today_For_You on Twitter
Follow Today_For_You on Twitter
Follow Today_For_You on Twitter
Follow Today_For_You on TwitterFollow Today_For_You on TwitterFollow Today_For_You on Twitter
RSS 2.0