Hicka På Latin?

Heeeeeeeeej allihopa!

Ska snart (klockan 9, men ändå) se Transformers. Hade ALDRIG sett den om inte Shia LaBeouf varit med. Har ganska höga förväntningar...

Men men, det var inte det detta inlägget skulle handla om. Det skulle - och ska - handla om mina goa vänner i teatergruppen Hicka På Latin! Darlings, jag ska försöka lura mig till att få gå med! Har värsta planen, förutsatt att min mamma inte läser detta blogginlägget, vilket hon förmodligen kommer göra...

Om det är fallet: haha, mamma, don't worry, be happy. Chill. Peace out!

Anyway, ska försöka komma på torsdag, säga till Åsa (körledaren) att jag inte kan komma till kören, och testa Blue n' Joy kören på onsdag! Vi får se hur det går! Önska mig lycka till!

SAKNAR ER ALLIHOPA!!! Haha lyssnar just nu på Don't Rain On My Parade... Och nu bytte den till Lean On Me. Ska jag ta det som ett tecken eller ge upp videskepelsen? jättegla smiley


Jaja, nu ska jag äta spaghetti och bräckt skinka!

Ha det BÄST allihop, speciellt Hicka!

<3 from google eller nåt... :P//Flickan Med De Många Namnen!

100!!! YAAAAAY!!!!!

YES! Så var det då dags för inlägg nummer 100!!! Till dess ära har jag trixat ihop lite bilder i Photoshop som som vanligt är strikt skyddade av upphovsrättslagen.

Bara så ni vet så polisanmäler jag den ansvariga personen om jag ser dem eller delar av dem på något annat ställe. Men ni får mer än gärna fråga hur jag gjort dem och sedan göra egna!

Så här kommer den nu, hyllningen till mitt 100:e inlägg!

mitt 100e inlägg! (C)


Haha, låt gratulationerna regna in :P

Ha det bäst tills vi råkas igen!

hjärtformat fyrverkeri! <3//Flickan Med De Många Namnen!!!

Cocoo! Rabatt till läsare!

Ville bara påminna er om att ni som mina läsare får hela 15% rabatt på webbutiken Cocoo's smycken och accessoarer om ni anger koden bloggspecial när ni handlar hos henne!

Koden gäller från och med NU till den 10e oktober i år! Så ta och shoppa loss medan ni kan! Har sett ett antal ursnygga ringar (min nya obsession) och klockor. Och ringar som ÄR klockor!

Så skynda skynda att shoppa loss! Ha det bäst i modedjungeln tills vi råkas igen!

hjärtbakelse halsband från cocoo//Flickan Med De Många Namnen!

Kefas!

Hejsan hallå allihopa!

Ville bara berätta om vad jag gjorde igår, trots träningsvärk överallt och blåsor på fötterna.

En klasskompis till mig berättade om Kefas, en...hur ska man säga...ungdomsgrupp som håller till i Kungälv, i Kastalakyrkan. Inte för att jag är kristen, men det måste man inte vara sade hon.

I alla fall gick jag dit (åkte bil, men ändå) och kollade hur det var. Det var bättre än jag väntat mig! Människorna var helt underbara (och inte minst galna), kände att jag verkligen trivdes och passade in där...

Kefas! (C)!

Litet internskämt för dem som var där och kanske läser detta nu: Kim kommer från och med i går och för alltid att heta Baugetten, Le Baugette, eller Baggen. Eller Kim Baugette. Bara så ni vet...:)>:o


Förmodligen så kommer jag att åka dit igen, kanske till och med nästa fredag om jag inte har för mycket att göra... De var så roliga och snälla allihop att det slutar med att man saknar dem även om knappt känner dem.


Hihihi... Jaja, det var nog allt jag ville ha sagt nu...

Ha det bäst tills vi råkas igen!

<3 from google eller nåt... :P//Flickan Med De Många Namnen!

Pelle-

... Hejsan Pelle! Hade du lämnat en adress till din blogg hade jag kunnat svara där, men nu förutsätter jag att du inte har någon blogg, så:

Tack! Ja, jag har skrivit texten om World Trade Center, jag skriver allt på den här bloggen såvia jag inte klart och tydligt skriver att det är ett citat. Det är meningen att den ska vara "tjatig", det är för att göra ett intryck på mina läsare. Författare som jag är, tänker jag alltid på hur jag skriver (såvida jag inte har bråttom)... :)

Tack så mycket, jag älskar när ni kommenterar, fortsätt med det! :D

Förresten, i tisdags slog jag rekord (personligt)!!! 20 läsare på en och samma dag! Haha, jag klättrar uppåt! :P Förra rekordet var 17.

(Förlåt för avsaknaden av smileys i det här inlägget, men nu har jag faktiskt bråttom till Idol och torsdags-fredagsmys!)

Ha det bäst allihopa!

also from cocoo!//Flickan Med De Många Namnen!

Aaaaaaaah!!!!!!

.... VILKEN DAG!

Orientering. Hela skolan + någon annan skola jag aldrig hört talas om (eller var det Hvidtfeldtska?..) Människan som satte ut kontrollerna måste varit Hercules eller nåt, för de satt på ställen ingen normal människa borde kunna ta sig till!

Tack och lov så fick vi gå två och två, jag gick med en görgo tjej från min klass- fastän det gick åt pipsvängen alltihop så hade vi jättekul!

Mina fötter hade dock inte så jättekul. Skav och blåsor och söndertrasade sulor (och trasiga stövlar-fick jag lära mig på ett inte så trevligt sätt, nämligen genom att trampa rätt ner i ett tjärn), ont i ryggen och blåsa i munnen som  inte slutar växa.

Men men, small mercies make the day. Om en halvtimma blir det Idol och fredagsmys (ja, på en torsdag), thé (hihi, det är mycket roligare att skriva thé än te), mjuk soffa, och till slut sängen och en jättebra bok (berättar i nästa inlägg).

Jag hade tagit bilder åt er, men jag var för utmattad för att orka någonting annat än att fokusera på att gå....
Vi gick alldeles för långt, så långt att vi var på god väg att komma till Bohus! Om ni vill förstå bättre så hitta en karta. Vi skulle varit vid nedersta viken på Surtesjön. Haha.


Jaja, det var väl allt för nu, nu måste jag göra mina 3 oerhört jobbiga läxor till imorrn. Hurra.

Kram på er alla och ha det bäst!

<3 from google eller nåt... :P//Flickan Med De Många Namnen!

11/9 2010. Att nio år går så fort.Jag kommer ihåg när jag såg det på TV. De visade bilder från när tornen exploderade i ett kaos av eld och människor på gatorna sprang runt i panik och skrek lungorna sönder och samman.

Att nio år kan gå så fort.

Ungefär 2700 människor dog. Två tusen sju hundra.

Att nio år kan gå så fort.

Det finns tusentals teorier om konspirationer och läskiga samband mellan olika siffror, allt från planets nummer till datum och liknande.

Att nio år kan gå så fort.

Det finns folk som fortfarande tycker att det är rätt att döda andra på grund av deras hudfärg, nationalitet, tro osv.

Att nio år kan gå så långsamt.

Nu, nio år senare, spekuleras det om att bygga ett minnesmonument till de dödas ära. Efter nio år.

Att nio år kan gå så fort.

Många räddades och lever än idag, fortfarande hemsökta av den där dagen. En helt vanlig dag på jobbet. En dag som skulle förändra miljoner människors liv. Alla som vet om det är påverkade på något sätt.

Att nio år kan kännas som en månad.

Historia skapades den där septemberdagen 2001. Det finns fortfarande människor som inte vet om att det hände.

Att nio år kan gå förbi helt obemärkta.
av mig...(C)

Tänd ett ljus. Tänk. För vår skull får vi aldrig låta något sådant hända igen. För vår skull. Jordens. Människans.

<3 from google eller nåt... :P//Flickan Med De Många Namnen!

Alla måste veta. Ingen får glömma. Någonsin.

Jaja, okej då... VALET 2010!

OjojojojOJ.

Valhysterin har gått lite över styr om ni frågar mig. Alla bloggar om valet och politikerna försöker ställa sig in för att man ska rösta på just dem. "Hej. Ni har kommit till Djävulen. Fan och hans mormor är väldigt upptagna just nu, men försök gärna senare. Lämna ett meddelande efter ljudet av Sverige när det går under: *Phieeeeeuuuuhhhh, AAAAAAHHHHHH, beeeep*.

gjord av mig och såklart (C)!
(C), bild gjord av mig!

Vad som än händer så måste vi i alla fall hindra Sverigedemokraterna från att få makten. För min del så tar jag hellre att Sverige blir monarki eller att vi skickar ut alla Sverigedemokrater ur landet än att de får regera eller ens ta del av makten!

såhär kan det gå... (C) som vanligt!, har gjort den också!

Vi FÅR inte vara passiva! Ni som kan måste rösta (såvida ni inte tillhör SD) så att vi får ett bra samhälle!

Hade jag fått välja så hade Sverige styrts av Miljöpartiet! Satsa på miljön, låt alla få bra förutsättningar, jämställdhet och INGEN SEGREGATION!!! För er som kanske inte vet betyder segregation att man behandlar folk olika om de har olika hudfärg. Ungefär.

Vi är ett MODERNT land och jag blir så FÖRBANNAD på när folk ska försöka se skillnad på svart, vit, röd, gul eller vad man nu är! VI ÄR MÄNNISKOR, INTE FÄRGER!!! En målare behöver alla färger för att göra ett vackert konstverk! Ska målaren bara måla med t.ex. vitt så blir det inte mycket till målning, eller hur?


Så se till att hjälpa våra politiker få huvudet ur gödselstacken och faktiskt se vad SVERIGE behöver (och inte vad de själva behöver). Vad betyder mest? Vad är viktigast? Att vi betalar mer skatt så att politikerna kan få löneförhöjning eller att vi betalar skatt för att hjälpa till att rädda miljön? Att politikerna får en ny tjugotusen-kronors soffa i sina vardagsrum eller att varje ungdomsgård får en ny, bekväm plats att sitta på för kanske 5000:- styck?

Behövs den verkligen? (inte min bild)

Vem förstör Sverige? Politikerna-eller de som hjälper politikerna få igenom idiotbesluten?

Tänk själv. Låt inte någon annan göra det åt dig.

<3 from google eller nåt... :P//Flickan Med De Många Namnen! Kan stolt lägga till Miljöpartist nu. Om de inte gör något annat idiotiskt före valet... Eller efter.

Lyrikvännen!

Yes! Ni hörde rätt!

Jag ska börja publicera mina dikter och liknande hos Lyrikvännen! Länge länge LÄNGE har jag letat efter rätt tidning att skicka in mina dikter till och nu har jag hittat den! PERFEKT är allt jag har att säga!

Ni får höra mer om detta när jag har fått min första dikt publicerad! Det kan ni vara säkra på!

Nu ska jag skriva så pennan glöder, men först Idol och makaroner och kassler till middag! Sedan en kopp te och lite fredagsmys... :)

<3 from google eller nåt... :P//Flickan Med De Många Namnen!

Bok på G!

Hejsan därhemma (eller var ni nu kan tänkas befinna er)!

Tänkte börja med att berätta att jag är hemma och är förkyld, men att jag minsann tänker bli frisk tills på måndag, för då ska vi ha Valdebatt i skolan! Tre av mina klasskompisar och jag representerar Miljöpartiet. Yay!

Det är ju så att jag förut har mentalt besegrat flera sjukdomar för att jag helt enkelt inte hade råd att vara sjuk. Tidsmässigt då, det kostar faktiskt inte mycket pengar att vara förkyld (förutom de 3 miljoner näsdukar som går åt varje dag).

Bild från Google.

Men men, det var inte det jag tänkte berätta egentligen! Som titeln på inlägget säger, så har det något att göra med en bok. Yep allihopa, jag skriver ännu en bok just nu! Engelska den här med. Enda skillnaden är att jag faktiskt inte vet vilken genre den tillhör än. Det är ingen barnbok tror jag. I alla fall inte för småbarn, då språket är lite för komplicerat för dem. Ska (när jag är klar) försöka få den publicerad! I England! Wish me luck!

Well well, det var väl allt för stunden antar jag.

Ni får ha det så BÄST och se till att kolla på Idol ikväll! Synd att inga jag känner gick vidare till tv-uttagningen i Göteborg!

<3 from google eller nåt... :P//Flickan Med De Många Namnen!

Flickan Med De Många Namnen's namn!

Hejsan hallå därborta!

Tack för att du påminde mig Mathias, om att lägga upp mina många namn här på bloggen!  Självklart ska jag göra det! De är dock så många att ni bara får några stycken just nu, men det kanske kommer fler senare!jättegla smiley

Här är några i alla fall:


Mirjam (of course)

Mia

Mirre

Smirre

Smirre Räv

Smirnoff

Dramaqueen

Öh, du

Meatsefire
(uttalas Mettsefajjer- har ingen aning om vad som menas med det...)

Flickan Med De Tusen Rösterna (kommer ifrån min förmåga att imitera nästan vad som helst)

Miruna (ska jag någonsin byta namn blir det till detta rumänska namn som betyder "fred"-men jag älskar mitt namn nu med så...)Visste ni förresten att Mirjam betyder "rebellisk" eller "deras rebell"? Sant. Hihi


fuzzy heart//Flickan Med De Många Namnen!!!

Follow Today_For_You on Twitter
RSS 2.0