2012!
Plan som flyger mellan två kollapsande höghus, bild från Google.

Tänkte också berätta att jag var och såg 2012 igår, med mamma, min brylling och hennes pappa. Jag har bara ett ord; WOW.
Animatörerna har ju gjort ett UNDERBART jobb, allt verkade så realistiskt! Men å andra sidan så gillar jag inte riktigt filmer där huvudpersonerna är såhääär nära att dö typ 15 gånger i rad...

Filmen handlar ju om att soleruptionerna (stora energivågor som kommer från solen) har så stor inverkan på jorden att jorden faktiskt börjar smälta inuti, och jordskorpan börjar spricka och flytta på sig, och alla måste fly undan detta. Allt detta hade mayaindianerna förutsett för hundratals (kanske tusentals) år sedan att det skulle hända. Det har med en stark energi att göra, som bildas när planeterna står i ett visst läge.

När man ser den stora tsunamin komma över bergen, och när man ser stora landmassor med hus och allt vika sig och sjunka ner i vattnet, och när man ser husen rasa och alla människor hålla sig fast för livet fastän de vet att de snart ska dö, då tänker man hur läskigt det är att detta faktiskt skulle kunna hända!
Vi vet ju redan att när månen, jorden och solen står i en linje så drar energierna med sig tidvattnet och skapar ibland tsunamis.
Vad händer då när ALLA planeter står i linje med solen på det sättet?!
Den 21:a december 2012.
Har ni inte sett filmen, så GÖR DET, medans den fortfarande går på bio! Inte samma sak på tv tror jag...

Fler bilder från filmen, som vanligt från Google då min dator fortfarande är på lagning:

theend.jpg 2012 movie image by zack767Ser ni vattnet?
En munks hus uppe på ett berg...Pappan. En av huvudrollerna.
Staden sjunker.
Har ni sett 2012? Lämna gärna en kommentar och säg vad ni tyckte!


Tills nästa gång:
Ha det bäst!!!

//Flickan MEd De Många Namnen!

P.S.Åter igen, ALLA bilder är från Google!!!

Filmcafé!

Hejsan allihopa!
Nu ska ni få ett tips på en bra sajt till alla er som vill stå framför eller bakom kameran! Ni som vill bli skådespelare, regissörer, filmare, osv osv osv kan gå in här och bli medlem gratis (med grundmedlemskap) och skapa ett CV, kolla in annonser, se andra medlemmar och mycket mer!
Jag är medlem på Filmcafé, och hittils har jag inte hittat nån annons som passar mig, men det kommer väl. Jag har iallafall fått skriva mitt allra första CV!!! :D
Jaja, här kommer länken:
Filmcafé! 

Enjoy!


*Update: NU HAR JAG SVARAT PÅ MIN FÖRSTA ANNONS!!! En om en reklamfilm som letar folk! Hihi, nu får vi hoppas att de svarar!*

Ha det bäst!

<3<3<3//Flickan Med De Många Namnen!!!

Wow vad kul!!!KOLLA IN!!!

Haha, jag kollade på en kompis blogg, och läste kommentarer på ett av hans inlägg (btw, grattis till dig nu när du fyllt moppe!!!), och såg något som lät ganska kul. "Do-It-Yourself Toys". Jag klickade in på kommentatörens blogg (som du hittar HÄR), och hittade en länk till dessa:Det är tydligen små (plast?) djur som man målar själv. Kolla in dem, de finns HÄR! Kom ihåg, 1 inch= 2,5 cm! De är alltså ungefär 10-45 cm höga.

När du ändå är inne, glöm inte kolla kidrobot's (företaget som säljer figurerna) andra roliga leksaker!!! Jag gillar munkarna! De ser goa ut...

Förklaring: Det första är en munk, det andra en kanin med mustach (japp ni läste rätt), det tredje är nyckelringar- ett mjölkpaket och jagvetintevad,
det fjärde är spöken uppradade som totempålar, femte är cupcakes, det sjätte är nån slags kaktushund,
sju är olikformade mjölkpaket, åtta är Ralph Wiggum från The Simpsons, och den sista är någon slags lök...

Hittade även en rolig brosch utformad som en volymknapp:
(De har kläder och accesoarer också, faktum är att de har allt möjligt roligt!)

Tycker ni ska titta in dit NU!!!

And remember:
 Haha x)...


Tills vi ses/höres/läses igen;

Ha det bäst!

//Flickan MEd De Många Namnen!

P.S.Sorry för ett ovanligt långt inlägg... ;)

Alla bilder är hämtade från Kidrobot's hemsida... Om ni ser detta snälla stäm mig inte för att jag lånade bilderna lite ;)... Vi tar det på engelska också, för säkerhets skull (eftersom Kidrobot är en engelskspråkig sida).

All pictures are from Kidrobot's website... If you see this then please don't sue me because I borrowed the pictures for a while ;)...


Rent!

Hejsan!
Här kommer en underbart bra låt från musikalen "Rent". Den heter "Take me or leave me". Har ni inte sett musikalen Rent? MEN GÖR DET DÅ!!!!!!!
Den här låten hittade jag på youtube, det är bara att gå in och söka på "Rent", så hittar ni fler låtar ur musikalen.
Jaja, sluttjatat! Sit back and enjoy the music!


Ha det bäst!

<3<3<3//Flickan Med De Många Namnen!


Testing testing!

Hej hej hej!
Nu ska vi se om detta funkar! Gör det det så blir detta veckans låt, och ni får lyssna på ett grymt bra stycke musik! Håll tummarna!!!!!
 

Wooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
Jag tror att det faktiskt FUNGERADE för en gångs skull!!!!!!
Låten är 21 GUns av Green Day och är så HIMLA bra!!! x)
Den och Boulevard Of Broken Dreams är två av mina (många många) favoritlåtar...

Just so you know... Jag har inte på ljudet på min dator så jag hör inte om låten spelas upp eller om det bara är rullande text, men jag sjunger till iallafall ;)
Anledningen till att jag inte har ljudet på är att jag borde göra läxan nu egentligen och mamma sitter också här. Och den här låten är inte del av min läxa. Tror ni fattar vad jag menar. ;)


Jaja, Ha det bäst tills nästa gång vi ses/hörs/läses!!!
<3//Flickan Med De Många Namnen!


En till tävling!

TÄVLA
”Jag är med och tävlar hos Nilma om en valfri klocka från Wear Design.”

Jag tycker att det finns alldeles för få FÄRGGLADA människor, både utseendemässigt och till själen! Ser man en sån här klocka på någon annan eller på sig själv så blir man så glad inuti sig att man helt säkert kommer smitta av sig och göra någon annan lika glad, vare sig det är med ett varmt leende eller en hjälpande hand. Och därmed blir världen (eller staden där du bor) lite bättre på grund av dig.

Ovanstående är MIN motivering till varför jag ska vinna, så sno den inte! ;)

Ifall jag skulle vinna så vill jag nog gärna ha den gröna klockan, och ifall den av någon anledning inte skulle finnas så tar jag gärna den rosa... ;)

Keeping my fingers crossed! ;)


Gå in och kolla hos Nilma och var med i tävlingen du med!

Ha det bäst!

<3//Flickan Med De Många Namnen!


TÄVLING!!!!!

Är snart med i en tävling hos Sarah! Så fort jag länkat till henne och skickat iväg länken till detta inlägget alltså... Hihi, priset är en snygg lila design som det står "Faith hope love" på... Vill ha den! Så här kommer Sarahs lilla länk:
www.ssarahbengtsson.blogg.se 
Gå in på http://ssarahbengtsson.blogg.se/category/tavlingar.html för att läsa om tävlingen!!!

Det var allt för just nu....

Så Ha det bäst!

<3//Flickan MEd De Många Namnen!

P.S.Om någon vet något om en audition i närheten av Göteborg så SNÄLLA SÄG TILL!!! HAr letat överallt efter auditions till filmer eller teaterpjäser, men det är alltid någon dum, dyr hemsida man måste bli medlem på för att ens få läsa om auditionen...

XOXOXO

Kommentarer!

Hej!
Har sett att vissa har postat sina kommentarer två gånger för att den inte synts under inlägget, ville bara säga att min dator har crashat och är för tillfället helt avstängd tills alla trojanska hästar vill galoppera ut ur den.
Därför använder jag syrrans dator (utan att hon vet om det :P ) till att skriva detta inlägget. Det betyder också att jag inte kommer kunna läsa och godkänna alla kommentarer, men jag lovar att jag får dem, för varje kommentar ni gör här så får jag också ett mejl där kommentaren står.

Så ifall ni inte ser er kommentar: ha tålamod. Den kommer, jag lovar. Så fort jag får tag på en dator att blogga ifrån så kommer det ett inlägg, promise.

Ville gärna tacka Kakan åter igen för den fina bilden på Neytiri ur filmen Avatar. Så himla snygg den är! You got skill, remember that!

Vill också tipsa alla er som INTE sett Avatar; GÖR DET!!! Den var fruktansvärt bra! Allt jag väntade mig av den och mycket mer! Men den tjänar nog bäst som biofilm, så om ni inte har hemmabio: se den på en riktig biograf istället, den gör sig nog inte så bra för TV:n. Ljudet, de fint detaljerade animationerna, stämningen osv. kräver att man ser den på storbildsskärm.
Så vänta inte tills den kommer ut på dvd!!!SE DEN NU!!!

Tills vi ses igen!!!
Ha det BÄST!!!

*Nu ska jag klicka in och kolla statistiken. Jag gissar på 0...*

//Flickan Med De Många Namnen!!! (bild från Google då som sagt min data crashade med alla bilder)


AVATAR!!!

Hallo allihopa!
I morgon ska jag gå på bio och se filmen Avatar med min brylling (brylling kommer efter syssling som kommer efter kusin) Amanda och hennes pappa Ulf! HAr HÖGA föväntningar då jag har sett att grafiken verkar väldigt bra, och jag tycker om filmer som är såpass verklighetstrogna!
Gissa vad jag hittade?! Jag gick in på veckans blogg och kollade runt lite, och då hittade jag denna teckning hon gjort av en av rollfigurerna i Avatar:
avatar
Hon är en JÄTTEDUKTIG tecknare, men nu måste jag skynda härifrån så jag lämnar en länk till hennes blogg allra hastigast!

Bye bye och ha det bäst!

<3 from google eller nåt... :P//Flickan Med De MÅnga Namnen.


Hennes blogg:
http://kakansfoton.blogg.se/


Follow Today_For_You on Twitter
RSS 2.0