First time EVER!!!


Good busdriver                   ----->                   Peace and non-violence!

Hejsan hallå alla igen idag!

Jag kom på att jag har glömt att berätta en sak! När jag var på väg hem från mitt sommarjobb på Ale Mångkulturella förening (titta gärna förbi någon dag, öppet vardagar 14-18 i källaren till Netto-huset i Bohus) så åkte jag ju buss hem.

Nu var det så att jag satt fram i bussen så jag såg busschauffören. Hans telefon ringde och jag tänkte "Åh nej, inte en till som ska sitta med tre fingrar på ratten medan han pratar om vad han gjorde förra helgen och skiter i vägen framför honom. Krash på väg!", men döm om min förvåning, gissa vad han gjorde!

Han tog upp telefonen, tittade på den, sade in i luren "Du jag ringer dig sen, jag jobbar" och lade på.

FÖRSTA GÅNGEN I VÄRLDSHISTORIEN jag sett en busschaufför för Västtrafik neka ett mobilsamtal! EVER!

Eloge till Mr. Chaufför som körde buss 402 Älvängen mellan bohus och Alafors idag klockan 18! Dig tycker vi alla om, för det är såna som du som förhindrar bussolyckor på vägarna!

Det var allt jag ville säga...

Ha det bäst allihopa!

//Flickan Med De Många Namnen!

Btw, SHEEET va snygga bilder som kommer upp om man Googlar på Peace (bildsök såklart)!!!

Emmi darling!

Hihi min goa syster har äntligen kommit hem från Frankrike (för några dagar sen), efter nästan två veckor med konfirmandgrupperna! Har längtat mig galen!

Detta inlägg är till dig darling! XD Titta vad jag hittade!!!:

bild tagen från google men uppfixad av mig.En "moonande" kines!!! <3

Längtar till Medelhavsresan! Om jag bara kan hitta ID-kortet... Ihopklippt av mig, men muränan (fisken) är från Google :)


Jaja, enough för nu! 1000 Kramar till dig Emelie!

Ha det bäst allihopa!

fuzzy heart//Flickan Med De Många Namnen!

Recensioner!!! En riktig filmspäckad dag!

Caveman och Zero.

Yep people, här kommer de som lovat, de två filmrecensionerna som jag lovade igår, men en bonus på köpet! Eller vänta nu... Ni får ju ALLA gratis, hur vimsig får man vara?!

Vi börjar med den första bilden som föreställer Stanley Yelnats och Hector Zerone (tror jag han heter- vi kan kalla honom Zero). Filmen heter Holes och gick på kanal 5...igår tror jag det var.

Filmen handlar om (förlåt mig om jag får nåt fel, missade de första 10 minuterna)Stanley som råkar komma över ett par dyrbara skor (eller...det var nog skorna som kom över honom). Han blir misstänkt tjuv och skickas till ett läger för killar som är ungdomsbrottslingar, där han träffar på en massa olika sorters människor.
Det hela går ut på att föreståndaren för det inte alls så fantastiska lägret tvingar de sju barnen att gräva hål. Hittar de något i hålen och ger det till föreståndaren så kan det hända att de får ledigt resten av dagen.
Vad Stanley inte vet är att han snart kommer att träffa på en trevlig kille även känd som Zero, som inte kan läsa. De drar iväg och försöker lösa mysteriet med förbannelsen som vilar över Stanleys familj, och Zeros borttappade (förmodligen döda) familj.
I stora drag. Den är bättre än den låter, riktigt spännande ibland. x)

Favorit-skådis: Shia LaBeouf, helt klart. Kul och inte konstig som i så många andra filmer. Nice helt enkelt. :)

Av fem stjärnor får den här filmen ELVA stjärnor av mig, eftersom:

-Shia LaBeouf är en av mina favoritskådespelare (när han inte fjantar sig-som han lyckas att inte göra i denna film), helt rätt person för rollen helt enkelt.
-En väldig massa bra skådespelare, filmen är bra även om den ej är stjärnspäckad
-Handlingen är jättebra, lyckas att inte bli tråkig för en sekund
-Filmen är rolig på rätt sätt och filmad snyggt
-Bra slut. Slutet gör filmen.

Skulle jag råda dig att gå och se den? Mitt svar på det är: VAD GÖR DU FORTFARANDE FRAMFÖR DATAN, iväg och kolla film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shrek_Forever_After_poster.jpg image by owl4ever
Here comes nästa recension som handlar om Shrek-Nu Och För Alltid som jag var och såg på bio igår med min brylling, hennes pappa, och min mamma.

Filmen handlar om träsktrollet Shrek som lever ett underbart liv med sin träsktrollsfru Fiona, deras träsktrollsbarn, bästa vännen Åsnan, och Åsnans och Drakens åsnedrakmutantbebisar. Han tycker att det är oerhört frustrerande att inte bli tagen för ett riktigt träsktroll längre, utan mest en turist-attraktion. Han går därför till Rumpelstilskin och signerar ett kontrakt som säger att Shrek måste ge upp en dag ur sitt förflutna för att få en hel dag som ett riktigt skräckinjagande träsktroll. Ingen skulle ens märka att han var borta. Det är bara det som är problemet. Han fastnar i den upp-och-nervända världen där inget är som det ska, och nu måste han hitta ett sätt att få tillbaka sitt gamla liv igen. Men hur? Ingen vet ju vem han är...

Favorit-skådis: Mike Myers (Shrek), Eddie Murphy (Donkey-Åsnan), och helt klart Antonio Banderas (Puss in Boots-Mästerkatten i Stövlar).

Av fem stjärnor får den här filmen 5 stjärnor, eftersom:

-
Den var till och med lite oförutsägbar mot slutet! Innan allt blev exakt som man trodde alltså. ;)
-Den var oerhört snyggt animerad
-Den gör sig verkligen i 3D, inte sådär överdrivet endast-för-3D som man trodde den skulle bli. Perfekt.
-Storyn är helt fantastisk
-Karaktärerna är så underbart färgstarka i sina personligheter, precis som man föreställde sig dem i huvudet!

Skulle jag råda dig att gå och se den? ABSOLUT!!! Jag kan med all säkerhet lova att du kommer ångra dig om du inte gör det, en sån film måste ses på bio. Men var noga med att du ser den engelsktalande versionen i 3D (alltid bäst på originalspråket).

Den kända scenen med leran som jag nästan missade för att jag zappade.

Sista filmen jag ska recensera, "bonusfilmen", är klassikern Ghost med Patrick Swayze (stavas det så?) och vad-hon-nu-heter. Du kan väl Googla om du vill ha reda på hennes namn ;) Ännu en film jag såg igår, dock sent på kvällen...

Filmen handlar om Sam och hans flickvän som lever lyckliga tillsammans när det plötsligt en kväll hoppar fram en rånare och mördar Sam. Hans ande stannar kvar i den här världen och försöker berätta för flickvännen om vem mördaren är och att deras bästa vän egentligen är en bedragare. Den enda som kan höra honom är dock bluff-mediet som spelas av Whoopi Goldberg och som inte vill ha något som helst att göra med spöken på riktigt.
Filmen får ett litet lyft av tunnelbanespöket som ska lära Sam att flytta på saker med tankekraft. Han är en riktig cooling. Ser lite ut som en blandning mellan Frankensteins monster och Greve Dracula.

Favorit-skådis: Duh! Whoopi såklart! Hon är ju underbar i alla sina filmer!

Av fem stjärnor får den här filmen tre stjärnor, eftersom:

-Den har en hyfsat bra handling
-Den är inte så rolig annars, men Whoopi lyfter humoriken ganska snabbt
-Blir lite långtråkig i längden
-Jobbigt med det dåliga ljuset som ska föreställa slumkvarter, men vad kan man vänta av 1990?
-Det är trots allt en klassiker, inte överdriven med Himlen och Helvetet, trots att det är lätt att överdriva den saken.

Skulle jag råda dig att gå och se den? Ja, om den gick på TV en kväll så att du kan zappa till en annan kanal när det blir tråkigt. Ingen bio-film dock. Men ändå sevärd. En klassiker indeed.


Det var allt från mig för den här gången, tack och hej leverpastej!

Ha det bäst!

ihopklippt av mig, filmstrip från Google//Flickan Med De Många Namnen!

P.S. Alla bilder är tagna från Google, men hjärtat är redigerat av mig.

Kortkort

Hejsanhallåallihopadärute!

hihi detta blev ett jättekort inlägg då vi ska åka in till stan nu, mamma och jag, för att möta upp med min brylling och hennes pappa och se Shrek- Nu Och För Alltid på bio. Innan det ska vi äta på BurgerKing så vi måste åka NU NU NU!!!!!

Hejdå allihopa, jag lämnar er med ett löfte om att det kommer TVÅ filmrecensioner och en annan kul liten grej så snart jag bara kan uppdatera bloggen igen!

Ha det bäst!

<3 from google eller nåt... :P//Flickan Med De Många Namnen!!!

Cocoo, Cocoo...

...lät ugglan.
rosa hund halsband från cocooHaha, skämt åsido, Cocoo har ny skaffat sig ännu mer jag-måste-jobba-tills-jag-storknar-för-att-få-ihop-pengar-att-köpa-dessa-undebara-smycken smycken.

Vi kan ju börja med alla UNDERBARA to-die-for halsband! Här kommer ett fåtal av mina favoriter (de flesta finns i många olika färger,storlekar och modeller):
fågelbur halsband från cocoodödskalle från cocoo-halsbandgeisha halsband från cocoohundhalsband från cocookamerahalsband från cocookaninhalsband från cocoo...kolibri halsband från cocooliten docka med penna i sig halsband från cocooqueen of hearts halsband från cocoosaxhalsband från cocooskohalsband från cocootekoppshalsband från cocoo

Fågelburen och saxen har jag ju i och för sig sett mycket billigare någon annan stans, men då var de heller inte lika fina som dessa. Jag måste ju säga att Cocoo's halsband är värda sin vikt i guld!

Kolla bara på alla godingar jag hittat! Älskar bakelse-halsband!
chokladmuffins halsband från cocoocupcake halsband från cocoodonuthalsband från cocooett donuthalsband från cocoo som gömmer en spegel inutiglasshalsband från cocoohamburgerhalsband från cocoo med en spegel inuti sighjärtbakelse halsband från cocootårtbit halsband från cocoo

Hamburgaren och den brun-rosa donuten blir små speglar om man viker upp dem! Jag bara älskar dessa halsband! Nog för att jag är mycket för klassiska, gamla halsband såsom de här nedanför, men bakelserna och de adnra går också hem lika bra!!!

:):)CcocooberlockhalsbandDet var allt för mig folks, ville bara upmärksamma er på all denna underbara design. Jag tror inte jag har något mer att säga just nu.

Ni får ha det så bäst tills vi råkas igen!

//Flickan Med De Många Namnen!

P.S.Alla bilder är från Cocoo och Google...

Follow Today_For_You on Twitter
RSS 2.0