Hyrbil-vår bil nu!

Haha, gissa vad?!
Vår bil (en gammal Golf) gick sönder för femtielfte gången, så vi fick lämna in den på verkstad, och nu kör vi hyrbilen mamma skaffade på en mack här i närheten. Det är en VolksWagen Polo, och den ser ut så här:

Bild från Google...
Bortsett från att biluthyrningsfirnmans namn står med stora bokstäver på ena sidan av bilen... xP

I alla fall, det är ju en ganska ny bil med många bra funktioner som inte finns i rosthögen som vi brukade köra. Nu har mamman min fått för sig att vi ska ha en sån bil! Haha! Så hon ska dit igen på måndag och köpa bil! Den gamla golfen får syrran, vi vill ju inte skrota den... Den kan ju vara bra att köra offroad med. Haha x)

Så skönt det ska bli att åka i en RIKTIG bil istället för farfarsbilen som just nu står parkerad i ett verkstads-garage...

Bild från Google...

Jaja, ni får ha det så bäst så hörs/ses/läses vi kanske snart igen!

  //Flickan Med De Många Namnen!


Quack Quack!

...Sade Anna Anka. :) Haha, vad är detta för Anna Anka-feber som hela Sverige plötsligt fått?! Först Hollywoodfruar, och nu Anna Anka Söker Assistent! Okej okej, jag tittar faktiskt på Anna Anka Söker assistent, för det är ganska roligt att se de aspirerande slavarna göra vad de kan för att charma Mrs Duck (kollade dock inte på Svenska Hollywoodfruar). 

Såg ni på första avsnittet, när den stackars tävlande fick springa runt i hela byggnaden och leta efter ett skalat äpple?! Haha, jag vet att det är lite elakt, men jag skrattade jättemycket åt henne! Det tog henne 17 minuter (när hon fick "uppdraget" gissade jag på 15 minuter-så nära var jag!).
Personligen tror jag att jag hade kunnat göra det snabbare, för jag har vett på att få tag i ett äpple och sedan skala det själv, på väg upp till Anna Anka... Men men, hon gör på sitt sätt, jag gör på mitt...

Vad tycker ni om programmen? Fastnar ni i soffan så fort det börjar eller springer ni all världens väg? :)

Vad var roligast, ni som har sett det? Kom igen nu, ni kommenterar alldeles för lite! Jag vill ha era åsikter!!! :D

Ni får ha det så bäst tills vi råkas igen!

<3 from google eller nåt... :P// Flickan Med De Många Namnen!

P.S. Sorry att det som jag lovat inte kom i det här inlägget, men det kommer snart!!! :D

Voodolls!

Hahaa XD


WoW! Hittade till en jätterolig sajt via en kompis blogg, kolla in detta! Hade jag inte varit så fattig (vilket jag desperat håller på att fixa-kolla förra inlägget) så hade några av dem redan varit på väg mot brevlådan min!

Kolla in dessa goa Voodo-dockor!!!
Djävulen____________Dregen!(designad & signerad av Dregen)__________Vissa kommer i 2-pack
Devil BabyDregenLinda ShadowePrincess LalitaStrike Back ComboZombie MagicianKataBrainBlack MambaAmir the Party Prince

Haha urhäftiga, eller hur?! Vissa kommer i 2-pack, och med alla Voodolls förljer det anvisningar och voodoo-ritualer, plus en personbeskrivning av dockan.

Jag måste erkänna att jag faktiskt kan behöva ett stort antal av dessa ;)

Vadå, trodde du att Voodoo bara användes för att straffa folk och jävlas med dina fiender? Nejdå, det är så mycket bättre!!! Du kan göra väldigt mycket med dessa dockor, kolla in dem själv på deras hemsida!

Länk: Voodolls!

Vad väntar du på? SKYNDA SKYNDA!!! :D

Tills vi ses/höres/läses igen:

Ha det bäst!!!

<3 from google eller nåt... :P//Flickan Med De Många Namnen!

P.S. I nästa inlägg får ni reda på varför jag kallar mig Flickan Med De Många Namnen (ni som inte redan vet-ni andra får också se något roligt!)!!! Så skynda tillbaka när ni besökt voodoons hemsida!

PENGAR!!! Moahahahahaaaa!...

XD

Hejsan hallå allihopa!!!

Jag sitter här och letar sätt att tjäna pengar på bloggen. Det går.....sådär. Jag har lyckats nästla mig in på en sida som ser ganska bra ut, men jag känner på mig att mamma kommer bli helt misstänksam och inte vilja att jag går i närheten av den webplatsen igen :P Men man vet ju aldrig...

Sidan heter Trade Doubler och jag har hittat något som heter Affiliate (Affiliator på svenska tror jag). Jag måste nog läsa lite till innan jag fattar vad det går ut på men det verkar okej...

<3 from google eller nåt... :P// Flickan Med De Många Namnen!

Cocoo cocoo!

....Sade ugglan! Haha, nej nu är det påsk och då är det ju kycklingen som ska låta! Hur låter den då? Tweet tweet! JUST DET FOLKET!!! Jag har nu officiellt börjat Twittra! Ni hittar mig på www.twitter.com/Today_For_You . Finns ni på twitter? Lämna en kommentar så hittar jag er kanske! :D

Jaja, vi får väl ge den där ugglan en chans då ;) Men vad var det den sade? Jo, att det finns en tävling på Cocoo som jag är med i! Man ska skriva om sina favoritsmycken från Cocoo. Så här är de:

cuffs från cocooHittade detta snygga armband nyligen som jag fastnade för. 145:- kostar det. Hade jag inte varit pank så hade det redan varit på väg hem till mig i posten ;)

from cocooÄnnu en favorit. Vi behöver alla lite mer färg i vardagen, så då passar väl detta utmärkt?! 195:-.

VÄNTA LITE!!! Innan jag fortsätter vill jag påminna mina bloggläsare om att ni fram till den 19e April i år får 15% rabatt när ni handlar hos Cocoo. Allt ni behöver göra är att ange rabattkoden bloggspecial.

Och så självklart en av mina största favoriter, armbandet där det står "I <3 MY BLOG":
also from cocoo!195:- även det.

Och så en självklar favorit då jag älskar färgglada armband och nitar:
from cocoo Den finns i färgerna röd, grön, gul, svart, grå, blå och orange. ME LOVE!!! 195:- den med.

peace and love from cocoo   |  /|\ 125:-, finns i många olika färger, både som silver och guld. Den här tycker jag mycket om då jag kämpar på mitt sätt för att få fred på jorden (om jag nu bara hittade Al Gores mejladress...). :)

cocooÄnnu ett som finns i många färger! Bara 85:-! Me like very much!!!


Av halsbanden då? Tja, alla cupcakes älskar jag ju såklart ;)
Det är egentligen nästan de enda halsbanden jag har fastnat så för... Jag ÄLSKAR klockorna!!! Don't even get me started on them!


ett annat cocoo halsbandlila cocoo halsbandbrun upcake från cocoo

Och så självklart de halsband som också är klockor. HELT underbara. ME LOVE!!!

berlockhalsbandcocooC<3 Cocoo:)

Och så självklart:
cufflace from cocoosom jag har döpt till Cufflace. Haha, fattar ni?! A necklace of cuffs- a cufflace!!!

Jaja, det var det! Det kommer ett mejl till Coco snart! :D

Ha det bäst!

<3//Flickan Med De Många Namnen!

Follow Today_For_You on Twitter
RSS 2.0