EARTH HOUR!!!

Hihi, blev inspirerad av förra inlägget, så jag bestämde mig för att knåpa ihop en liten bild i Photoshop!

Såklart, som alltid när jag gjort/tagit bilden själv, är det STRIKT (C) på den!!! Ser jag den någon annanstans så polisanmäler jag er! Såvida ni inte först frågat om lov, och jag sagt ja, och ni tydligt skriver att det är jag som gjort den. Men ni MÅSTE fråga först ;)

Iallafall, här är den:
Min egengjorda bild! (C)!!!!!

Snygga effekter, eller hur?! Jag vet knappt själv hur jag gjorde den :P...

Det var väl det för detta inlägget. Is that it from here? -WINE AND BEER! (Rent'arna fattar)...

Jag säger åter igen:

(C) made by me! Lovely, isn't it?!<3//Flickan Med De Många Namnen!

Ännu en (C)-skyddad bild, ännu en gång gjord av moi, här i ett större format:
(C) made by me! Lovely, isn't it?!<3

KRIS!!!!!!!!!!!!

Hej allihopa!
Jag behöver er hjälp!
Min teatergrupp ska sätta upp musikalen Rent nu i Maj/Juni, och det SAKNAS huvudroller!!! Vi har redan börjat med förberedelserna (öva låtar, gå igen manus en gång), men nu behöver vi huvudroller! Det FATTAS nämligen ca. 10 huvudroller! Du måste kunna sjunga, skådespela, dansa, och prata flytande engelska då musikalen ska spelas upp helt på engelska (det blev krångel med britterna, så vi tog det som det kom).

Här är all fakta:

Bild av Sabi.

Ooops, ser ut som det fattas en sak...; du som söker ska vara mellan 15 och 30 år gammal.

Så nu vet du det, så SKYNDA DIG till Ale Gymnasium och ansök!!! Who knows, you might get lucky...


Och så var det en annan sak. Den 27:e Mars är det Earth Hour (när man ska stänga av all elektricitet en viss timma på dygnet), och då (inte den timman) ska Showgänget uppträda i Ale Gymnasium på en Earth Hour konsert, så missa oss inte! Det vill du se! ;) Sång och dans!!!

Tack och hej, blåbärspastej!

Ha det bäst nu allihopa!

//Flickan Med De Många Namnen!

P.S. Haha, jag håller just nu på att skriva ett musikarbete om musikalen Rent... För er som känner till den kan jag berätta att jag just nu har kommit till rekvisitan och castingen, bla. Frankensteinborden Michael Greif ville ha. Det var nog såna "bord" vi hade i Beat It... :)

:(

Äh, det funkade inte... Jag försökte just att fixa med en kod som skulle göra så att jag kan ha smileys istället för tecken-tex :) - i inlägg och kommentarer... Det funkade inte... Men jag tror jag försöker igen! Det är en kod ivägen, men jag ska nog lyckas klura ut rätt sätt!

Ha det bäst!!!
<3//Flickan Med De Många Namnen!

Test 2! :D

Testing one more time...

:) ;) :P :D

Testing! :D

:) :D :P ;)

Say something.
What?
Anything.
Testing testing 1,2,3...
Anything but that...

Utvisning ur Sverige- Nej tack, stanna här!

Hej!
Nu är det så att det ska utvisas en elev här i Ale, han får alltså inte stanna i Sverige längre! Idag hålls en stödkonsert i Ale Gymnasium, klockan 17:30, som några av mina vänner ska medverka i. Det är valfritt inträde på 40:-.
Så om du har lust att komma och skänka pengar till förmån för de utvisningshotade ungdomarna här, så tveka inte! Sång, musik, dans, och mycket mer bjuds det på!!!P.S. Tro mig- ni vill INTE missa Anton Gyllensten och Showgänget!


Ha det bäst!Nu ska jag äta lasagne! Mmmmm!!!!!

//Flickan Med De Många Namnen!!!

Suck.....


Jag hatar intagningsprov.

Idag gjorde jag intagningsproven till Mimers Hus Musikal-linjen och vi blev indelade i tre grupper. Jag var med i grupp C, och vi skulle börja med teaterprovet, som bestod av att lära sig en text utantill (som man tidigare fått hemskickad), och sedan läsa upp den för två lärare på estet-programmet. Vi fick fyra texter att välja på. Teaterprovet gick hur bra som helst!

Sedan var det dags för dans. Det älskar jag ju såklart också! Vi hade lite balett, olika övningar och så hade vi något som de kallade för diagonalen. Man skulle gå på olika sätt tvärsöver rummet. Det värsta var att läraren som skulle bedömma oss satt och stirrade smått fientligt på oss med sitt anteckningsblock och en penna i handen. Nervös? Nja. Distraherad? JA!

Andra delen av dansprovet bestod av att tillsammans med en koreograf lära sig en kort street-kombination (på 16 takter). Det var kul, och till slut gick också det ganska bra (fastän jag kom av mig ganska mycket i mitten)...

Lunch. Goa hamburgare, eller snarare fiskburgare. :d Mmmmm.

Sista provet. Sång. Jag älskar att sjunga, det är hela mitt liv! Det har inte gått en dag utan att jag har sjungt något. Men jag har dock aldrig sjungit med komp till förut och här var man tvungen att ha det.
Vi hade två obligatoriska (ett ord som här betyder att man måste sjunga en av dem) låtar att välja mellan (sound of music och over the rainbow). Jag valde Over The Rainbow. Vi fick också välja en helt valfri. För mig blev det Gabriellas sång. Jag har fått mycket beröm för min akustiska version av den, och jag är helt säker på att jag kan fixa att sjunga den inför en "jury". MEN... Såhär var det:

Jag kom in, och läraren som skulle kompa satt längst bort i ett hörn med ett pyttelitet piano, och läraren som skulle lyssna på mig satt uppe i stolarna (det såg ut som i en biosalong, fast mindre). Redan där var jag obekväm, för visst väntar man sig att se ett välkomnande leende?! Inget sådant inom synhåll.

Jag hade inga noter till Gabriellas sång, eftersom att det stod i papprena jag fick hem att man fick ha komp på den valfria OM MAN VILLE. Jag fick börja med Over the Rainbow. TABBE.Jag fixar ju inte komp, som sagt (om jag inte tränat ett tag på den låten), och jag kom av mig, sjöng för lågt, i fel tonläge och helt borta. Bara för att tanten började tro att jag var tondöv så ville hon att pianomannen skulle spela EN not, sen skulle jag sjunga en visa där jag började på den noten. Gissa vad hon ville att jag skulle sjunga. BÄ BÄ VITA LAMM! Jag kann knappt låtj*veln! Tabbade mig såklart där också.

    Brutna noter ;)

Den finaste sången jag vet, som jag fått så mycket beröm för, fick jag inte sjunga, bara för att de trodde jag var en tondöv nolla som inte kunde sjunga ett ackord rätt! Men kommer man till en sån audition eller vad man ska kalla det så ska INTE de förvänta sig att man kan sånt som att sjunga med komp, för guess what:

DET ÄR SÅNT MAN KOMMER DIT FÖR ATT LÄRA SIG!!!!!

Som tur är så var det så fruktansvärt snälla tjejer i min grupp (nästan inga killar var med) som inte gjorde som de i min klass skulle gjort och skrattade och hånade mig (pratar då inte om ALLA i klassen). De var så otroligt snälla och stöttade mig jättemycket! Om någon av er skulle läsa detta- Tack så hemskt mycket! Det värmde!

Men, för att göra den här dagen, och resten av mitt liv avsevärt mycket bätte (och kanske era också), vill jag visa denna bilden:Som vanligt är alla bilder från google (jag mixtrade lite med not-bilden dock).

Kram och ha det bäst!!!

//Flickan Med De Många Namnen!!!


Follow Today_For_You on Twitter
RSS 2.0